MASSAGES

Hieronder volgen een aantal massages waaruit je kan kiezen.

* Massage/Pitjit - keuze uit 30 of 60 minuten
Als je bij mij komt voor massage of het nu voor pijn klachten is of ontspanning het is altijd anders. Bij een uur behandeling begin ik altijd met een voetbad en daarbij koffie/thee dan kunt u vertellen wat u klachten zijn of waar je tegen aan loopt.
Daarna ga ik voelen wat nodig is op dat moment bij u. Of ik daarbij alleen olie nodig heb of cupping of klankschaal of andere benodigdheden om u klachten te verminderen dan zal ik dat in overleg met u gebruiken.
Het gaat er mijn om dat u zich weer als herboren mijn praktijk verlaat.
Contra-indicaties (redenen om niet te masseren): Hartklachten/ Hoge bloeddruk/ Infecties/ Spataderen/ Koorts/ Open wond of huidirritaties/ Kanker/ Herstelperiode na operatie of ziekte/ Trombose/ Wratten.

* Zwangerschapsmassage - 60 minuten
Tijdens de zwangerschap gebeurd er heel veel in een korte periode met je lichaam. Je kan van zwangerschap kwaaltjes last krijgen en daardoor voel je je niet meer in balans en geniet je niet van je roze wolk waar iedereen over praat.
Bij een uur behandeling begin ik altijd met een voetbad en daarbij Koffie/Thee dan kunt u vertellen wat u klachten zijn of waar je tegen aan loopt. De zwangerschap massage is een hele zachte massage met warme olie die heel veel met je lichaam doet. Daarnaast zet ik je in balans zodat je de hormonen een beetje de baas bent.

* Hotstone massage - 60 minuten
Hotstone is een warmte ontspanning van de spieren. Bij een uur behandeling begin ik altijd met een voetbad en daarbij Koffie/Thee dan kunt u vertellen wat u klachten zijn of waar je tegen aan loopt.
Ik leg eerst de warme stenen van ongeveer 45 graden op je lichaam zodat de warmte diep na binnen kan gaan. Daarna haal ik de stenen weg en ga ik masseren met warme olie en stenen. Zo krijg je de diepte massage van het lichaam en spieren.
De Hotstone massage is vooral geschikt voor of bij: Spanningen en stress/ Spierproblemen/ Fibromyalgie/ Gewrichtsproblemen/ Slechte doorbloeding/ Maar ook voor mensen die willen genieten van een hotstonemassage

* Hoofdmassage - 45 minuten
Alles in en rondom je hoofd kun je gemakkelijk je spanning vast zetten. Ik begin altijd met een voetbad en daarbij Koffie/Thee dan kunt u vertellen wat u klachten zijn of waar je tegen aan loopt. De Hoofd, oor, gezicht en nek massage zorgt voor ontspanning en verbeterd de doorbloeding.
Contra indicaties (redenen om niet te masseren): Koorts/ Auto immuum ziekten/ Hypertensie(Hoge bloeddruk)/ Trombose/ Wonden/ Tumoren/ Kanker/ Ontstekingen en infecties

* Voetreflex Basis - 45 minuten
Ik begin altijd met een voetbad en daarbij Koffie/Thee dan kunt u vertellen wat u klachten zijn of waar je tegen aan loopt. Daarna ga ik alle reflexzones aan stimuleren met een drukken en wrijvende bewegingen.
Dit kan soms heel gevoelig zijn het voelt op dat moment niet ontspannen maar kan later veel verlichting geven in het lichaam zelf.
Contra indicaties (redenen om niet te masseren): Koorts/ Hoge Bloeddruk/ Hartstoornissen, pacemaker/ Besmettelijke ziekte/ Acute ontstekingen/ Zwanger/ Wratten/ Huidinfectie(eczeem)/ Trombose/ Kanker